Ongekoelde verkoop met onze hippe taarten

16-08-2019

De taarten van Chaupain zijn stuk voor stuk pure verwennerij te noemen. Of het nu gaat om een appeltaart, red velvet taart of één van de vele varianten cheesecake. Maak kennis met de nieuwste taarten van Chaupain:  

De nieuwe cakes van Chaupain in de hippe en trendy smaken lemon & lime, red velvet, carrot & walnut, carrot glutenvrij en chocolade glutenvrij zijn een geweldige aanvulling op uw koffie- en gebaksassortiment. Deze taarten mag u 3 dagen ongekoeld op de counter onder een stolp presenteren. Zo staat uw koffie- en gebaksassortiment altijd in het zicht en kunt u de taarten onder de aandacht brengen van uw gasten. Wanneer uw gasten een kop koffie of thee bestellen, kunt u de suggestie doen om ook een lekker stuk taart te bestellen. Zo kunt u met uw assortiment, uw omzet een boost geven, zonder veel te investeren.

Daarnaast zijn de glutenvrije carrot cake en de glutenvrije chocolade taart lekkere en smeuïge cakes, waarmee u ook direct uw glutenvrije klanten kunt bedienen. Door de heerlijke smaak kan iedereen, ook uw klanten die wel gluten mogen, genieten van deze taart.

 

 

© 2022 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP