Bagels, lekker en veelzijdig

31-10-2018

Wat past er beter bij het koude weer dan een Chaupain bagel met winters beleg? Zoals bijvoorbeeld een bagel met rookworst en zuurkool of een bagel met een pompoenburger en rucola. 

De bagels van Chaupain kunt u toasten, bakken of grillen. De bagel komt het beste tot zijn recht wanneer u de bagel kort 3 minuten bakt op 260 graden. De flinterdunne korst met stevige broodkruim zorgt voor een verzadigd gevoel. De bagels voldoen aan de minimale vezeleis van 4,5 gram per 100 gram. Hiermee is de Chaupain bagel dus een gezonde keuze. 

De bagel kunt u mooi in uw horecazaak presenteren. Rijg de bagel, door middel van het gat aan een stok en bevestig de stok aan de wand. Op deze manier creëert u een mooie presentatiewand.

Lees hier meer over de bagel!

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP