Desem dubbel donker
Vegan
Terug
Desem dubbel donker
Vegan
Brood

Desem dubbel donker

100% natuurlijk
100% natuurlijk
Lactosevrij
Lactosevrij
Vegan
Vegan
Artikelnummer
5009
Aantal
4 stuks
Soort product
Bake-off
Gewicht
800 gram
Afmeting
± 32 cm
Ontdooitijd
60 minuten
Baktemperatuur
180ºC
Baktijd
8-10 minuten
  • Broden 800-1750 gram
  • Vloerbrood
  • Rustiek
  • Ontbijt
  • Catering

Jezelf onderscheiden met een goede lunch- of dinerkaart? Daar kan de desem dubbel donker een goede bijdrage aan leveren. Niet alleen lekker, maar het zorgt ook voor een ambachtelijke uitstraling. Het gebruik van ambachtelijke producten zal gewaardeerd worden.

Jouw gasten verdienen alleen het beste. Door gebruik te maken van de voorgebakken desem dubbel donker bied je hoge en constante kwaliteit. Hiermee zorg je voor tevreden gasten en vergroot je de kans dat je gasten graag nog een keertje bij je terugkomen.

Bovendien heb je in nog geen 10 minuten ovenvers brood op de plank. Zo kun je jouw gasten op elk gewenst moment van de dag voorzien van knispervers vloerbrood. Door de snelle bereidingstijd kun jij je aandacht besteden aan de opmaak en presentatie van het gerecht.

Het brood is aan de bovenzijde gedecoreerd met roggebloem, granen en zaden. Dit geeft het brood een stoer en robuust uiterlijk.

Desem dubbel donker bestellen?

Wil je aan de slag met dit product of heb je een vraag? Wij helpen je graag.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.