Desem XL natuurlijk wit
Exclusief
Vegan
Terug
Desem XL natuurlijk wit
Exclusief
Vegan
Brood

Desem XL natuurlijk wit

Vegan
Vegan
Lactosevrij
Lactosevrij
100% natuurlijk
100% natuurlijk
Artikelnummer
5029
Aantal
4 stuks
Soort product
Bake-off
Gewicht
1750 gram
Afmeting
± 55 cm
Ontdooitijd
180 minuten
Baktemperatuur
180ºC
Baktijd
12-14 minuten
  • Broden 800-1750 gram
  • Vloerbrood
  • Rustiek
  • Ontbijt
  • Catering

Wil je grote plakken snijden of zoek je brood met een authentieke uitstraling? Dan zit je gegarandeerd goed met de desem XL natuurlijk wit van 1750 gram. Dit is een exclusief product van Chaupain.

Het bijzondere van dit desembrood is dat er gebruik gemaakt wordt van natuurlijke gisting van een deeg van tarwemeel en water, om het te laten rijzen. Het lange rijzen en bakken van dit desem deeg, geeft een smakelijker brood als resultaat.

Dit grote vloerbrood is gemiddeld binnen 12-14 minuten afgebakken. Zo kun je inspelen op grote drukte of beperkte opkomst. Het brood heeft na het afbakken een luchtige structuur, een knapperige korst en is lekker mals. Reden genoeg om je tanden in te zetten.

Serveer dit brood als open sandwich, maak er een tosti van of gebruik als tafelbrood met diverse smeersels. Daarnaast kan het brood ook worden ingezet als buffetbrood. Laat je gasten zelf hun plakken snijden met onze broodsnijder en mes.

Desem XL natuurlijk wit bestellen?

Wil je aan de slag met dit product of heb je een vraag? Wij helpen je graag.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.