Bagel met roomkaas en gerookte kip

De bagel, wie kent hem inmiddels niet. Karakteristiek door het kenmerkende gat. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is de bagel afkomstig uit Oost europa. Joodse immigranten hebben hem meegenomen naar Amerika. Het gat zit er in zodat hij op een stok geregen kon worden, om hem vervolgens eenvoudig langs de deur te kunnen verkopen. De bagel met roomkaas is een traditionele combinatie. Wij hebben die combinatie ook gemaakt, maar dan aangevuld met heerlijke gerookte kipfilet en kerriemayonaise. Eet smakelijk!

3-5 min. bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Bagel 6050N Prijs per stuk:
  • 20 gram Roomkaas Prijs per kilogram:
  • 5 gram Rucola sla Prijs per kilogram:
  • 50 gram Gerookte kipfilet Prijs per kilogram:
  • 20 gram Kerriemayonaise Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Bagel naturel afbakken 200ºC 4-6 minuten
  • Stap 2 Laat minimaal 10 minuten afkoelen
  • Stap 3 De bagel naturel met een zaagmes doorsnijden
  • Stap 4 Besmeer de onderste helft met roomkaas
  • Stap 5 Verdeel de rucola over de roomkaas
  • Stap 6 Snijdt de gerookte kipfilet in dunne plakken en leg deze dakpansgewijs op de roomkaas met rucola
  • Stap 7 Verdeel de kerriemayonaise over de gerookte kipfilet

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP