Bagnat falafel met hoemoes en kruiden-yoghurt

De bagnat wit is licht krokant en is binnen 3-4 minuten gebakken. De bagnat in combinatie met de falafel met hoemoes en kruiden-yoghurt is een luxe vegetarisch broodje. Falafel is gemaakt van kikkererwten en daarom verantwoord om als vegetarisch gerecht te serveren. De hoemoes en de kruidenyoghurt die gemaakt is met Griekse yoghurt, munt en peterselie geven een verrassende smaak en een luxe uitstraling. Rode ui en peterselie zijn de final touch voor deze bagnat falafel met hoemoes en kruiden-yoghurt.

3-5 minuten bereidingstijd
Vegetarisch

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Bagnat wit of bruin Prijs per stuk:
  • 35 gram Hoemoes Prijs per kilogram:
  • 10 gram Sla Prijs per kilogram:
  • 80 gram Falafel (warm) Prijs per kilogram:
  • 20 gram Griekse yoghurt, munt, peterselie Prijs per kilogram:
  • 5 gram Rode ui (in ringen) Prijs per kilogram:
  • 1 gram Peterselie (plat) Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Bagnat afbakken 200ºC 3-4 minuten
  • Stap 2 Laat minimaal 10 minuten afkoelen
  • Stap 3 De bagnat met een zaagmes doorsnijden
  • Stap 4 Verdeel de hoemoes over de onderste helft
  • Stap 5 Verdeel de sla over de hoemoes
  • Stap 6 Leg de warme falafel op de sla
  • Stap 7 Verdeel de kruiden-yoghurt over de falafel
  • Stap 8 Leg er wat dunne ringen rode ui op
  • Stap 9 Maak het broodje af met wat grof gehakte platte peterselie naar smaak

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP