Streetfood Take Away & Delivery

Bagnat met gado gado

5-10 minuten

10 personen

Lekker snel
Take away & Delivery
Bagnat met gado gado
Ingrediënten

Uit ons assortiment:

Bagnat wit

10 st.

Met:

300 gr.

Fijne rauwkost

300 gr.

Roerei

300 gr.

Pindakaas

100 gr.

Bieslook

100 gr.

Gebakken uitjes

100 gr.

Kroepoek

100 gr.

Emping

30 gr.

Peper

30 gr.

Zout

50 gr.

Rode peper

Kenmerken
Diner Lunch
Promotiemateriaal

Streetfood is hip, trendy en onderscheidend. Maak kennis met de streetfood recepten van Chaupain. Geniet van authentieke smaken en eenvoudig te bereiden recepten. De wereldse gerechten zijn ideaal voor take away en delivery.

Het Indonesische gerecht gado gado is lekker, gezond en eenvoudig te bereiden. En wist je dat het vegetarische groentegerecht ook heerlijk is om te serveren op een bagnat? Wat dacht je namelijk van een bagnat met gado gado. De bagnat is een luchtig broodje met een flinterdunne korst. Daarom ideaal om te beleggen met de knapperige groenten, het roerei en de pindasaus. Voeg nog wat gebakken uitjes toe voor een lekkere bite en serveer met kroepoek of emping. Selamat makan, oftewel: eet smakelijk!

Bereidingswijze:

Laat de bagnats ontdooien op kamertemperatuur en bak volgens de instructies.

Bereid de groenten naar wens en zorg dat ze beetgaar zijn.

Bak de groenten kort in de work en breng op smaak met zout en peper.

Kluts de eieren in een kom en giet dit bij het het groentenmengsel. Het is klaar wanneer het ei is gestold.

Snijd de bagnat open en beleg de onderste helft met het mengsel.

Garneer het geheel met pindasaus en ringetjes rode peper.

Serveer bij de bagnat met gado gado kroepoek en/of emping.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.