Bol rustiek met baba anoesch en geitenkaas

3-5 minuten

10 personen

Gezond
Lekker snel
Bol rustiek met baba anoesch en geitenkaas
Ingrediënten

Uit ons assortiment:

Bol rustiek wit

10 st.

Met:

50 gr.

Sla

600 gr.

Baba anoesch

300 gr.

Geitenkaas

100 gr.

Sud ’n sol tomaatjes

10 gr.

Tuinkers

Kenmerken
Brunch Diner Lunch

De bol rustiek wit of meergranen van Chaupain is razend populair. Haar robuuste uitstraling combineert fantastisch met de baba anoesch.

Probeer de bol rustiek met baba anoesch en geitenkaas. Baba anoesch is een heerlijke salade gemaakt van aubergine, romige mayonaise en een vleugje rode peper. Met geitenkaas, sud ’n sol tomaatjes en een tuin kers maak je het broodje compleet. Met deze heerlijke lunch tip zijn wij van Chaupain klaar voor de zomer, jij ook?

Bereidingswijze:

Bol rustiek afbakken 200ºC 8-10 minuten Laat minimaal 10 minuten afkoelen.

De bol rustiek met een zaagmes doorsnijden.

Leg de sla op de onderste helft.

Verdeel de Baba Anoesch over de sla.

Verkruimel de geitenkaas over Baba Anoesch.

Verdeel de sud ’n sol tomaatjes eveneens over de bol rustiek met Baba Anoesch.

Maak het broodje af met wat vers geknipte tuinkers.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.