Bol rustiek met baba anoesch en geitenkaas

De bol rustiek wit of meergranen van Chaupain is razend populair. Haar robuuste uitstraling combineert fantastisch met de baba anoesch. Baba anoesch is een heerlijke salade gemaakt van aubergine, romige mayonaise en een vleugje rode peper. Met geitenkaas, sud ’n sol tomaatjes en een tuin kers maakt u het broodje compleet. Met deze heerlijke lunch tip zijn wij van Chaupain klaar voor de zomer, u ook?

3-5 minuten bereidingstijd
Vegetarisch

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Bol rustiek meergranen Prijs per stuk:
  • 5 gram Sla Prijs per kilogram:
  • 60 gram Baba Anoesch Prijs per kilogram:
  • 30 gram Geitenkaas Prijs per kilogram:
  • 10 gram Sud ’n sol tomaatjes Prijs per kilogram:
  • 1 gram Tuinkers Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Bol rustiek afbakken 200ºC 8-10 minuten Laat minimaal 10 minuten afkoelen.
  • Stap 2 De bol rustiek met een zaagmes doorsnijden.
  • Stap 3 Leg de sla op de onderste helft
  • Stap 4 Verdeel de Baba Anoesch over de sla
  • Stap 5 Verkruimel de geitenkaas over Baba Anoesch a Anoesch.
  • Stap 6 Verdeel de sud ’n sol tomaatjes eveneens over de Baba Anoesch.
  • Stap 7 Maak het broodje af met wat vers geknipte tuinkers

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP