Brioche pulled pork

Pulled pork is een manier van varkensvlees braden voor een langere tijd op een lage temperatuur. Vlees dat doorgaans vrij taai is, wordt door deze bereidingswijze erg mals en kan na het koken uit elkaar getrokken worden. De brioche pulled pork met coleslaw en smokey BBQ saus is een stoer broodje met een heerlijke smaak! Door de toevoeging van roomboter, suiker en ei in het broodje is het zoet van smaak. De bieslook en de peper geven het broodje een final twist. Wilt u toch liever een brioche met sesam hebben? of een ander formaat? Klik hier om het brioche assortiment te bekijken.

3-5 minuten bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Brioche 85 gram Prijs per stuk:
  • 60 gram Varkensschouder, gekruid, langzaam gegaard Prijs per kilogram:
  • 50 gram Coleslaw Prijs per kilogram:
  • 20 gram Smokey BBQ saus Prijs per kilogram:
  • 1 gram Bieslook Prijs per kilogram:
  • 1 gram Peper Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat de brioche ontdooien op kamertemperatuur
  • Stap 2 Beleg de brioche met de coleslaw
  • Stap 3 Verdeel de, met 2 vorken uit elkaar getrokken, varkensschouder over de coleslaw
  • Stap 4 Verdeel de smokey BBQ saus over de pulled pork
  • Stap 5 Maak het geheel af met wat verse peper en bieslook naar smaak

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP