Brioche met pulled pork

3-5 minuten

10 personen

Brioche met pulled pork
Ingrediƫnten

Uit ons assortiment:

Brioche naturel

10 st.

Met:

600 gr.

Varkensschouder, gekruid, langzaam gegaard

500 gr.

Coleslaw

200 gr.

Smokey BBQ saus

10 gr.

Bieslook

10 gr.

Peper

Kenmerken
Diner Lunch

Voor de brioche met pulled pork gebruiken we de brioche naturel. Je kunt ook kiezen voor de brioche met sesam of een kleinere variant.

Pulled pork is een manier van varkensvlees braden voor een langere tijd op een lage temperatuur. Vlees dat doorgaans vrij taai is, wordt door deze bereidingswijze erg mals en kan na het koken uit elkaar getrokken worden. De brioche pulled pork met coleslaw en smokey BBQ saus is een stoer broodje met een heerlijke smaak! Door de toevoeging van roomboter, suiker en ei in het broodje is het zoet van smaak. De bieslook en de peper geven het broodje een final twist.

Bereidingswijze:

Laat de brioche ontdooien op kamertemperatuur.

Beleg de brioche met de coleslaw.

Verdeel de, met 2 vorken uit elkaar getrokken, varkensschouder over de coleslaw.

Verdeel de smokey BBQ saus over de pulled pork.

Maak het geheel af met wat verse peper en bieslook naar smaak.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.