Creatief met Bruschetta

Bruschetta met gerookte tonijn

3-5 minuten

10 personen

Bruschetta met gerookte tonijn
Ingrediënten

Met:

400 gr.

Gerookte tonijn

400 gr.

Sud n sol

300 gr.

Mayonaise

300 gr.

Ui

300 gr.

Ketchup

100 gr.

Bosui

100 gr.

Cherrytomaten

400 gr.

Chioggia biet

3 gr.

Zout

3 gr.

Peper

30 ml.

Extra vierge olijfolie

Kenmerken
Brunch Diner Lunch Voorgerecht
Promotiemateriaal

De bruschetta bestaat uit gegrild brood, ingesmeerd met knoflook en besprenkeld met extra vierge olijfolie, zout en peper. Naast de klassieke bruschetta met tomaat zijn er nog veel meer varianten mogelijk.

Gebruik voor een lekkere basis de Chaupain desem XL natuurlijk meergranen. De gerookte tonijn zorgt voor een heerlijke rooksmaak. Garneer met chioggia biet voor een frisse bite. De bruschetta met gerookte tonijn kan geserveerd worden als heerlijk lunchgerecht of als voorgerecht.

Bereidingswijze:

Laat het brood ontdooien op kamertemperatuur.

Bak volgens de instructies.

Besprenkel de plakken met extra vierde olijfolie.

Grill de broodplak aan beide kanten in de grillpan voor een mooie grillstreep of rooster kort in de oven.

Bereid de spread door de mayonaise te mengen met de ketchup en fijngesneden ui en sud n sol. Breng op smaak met zout en peper.

Blend het mengsel kort.

Besmeer de broodplakken met sud n sol mayonaise.

Beleg de broodplakken met gerookte tonijn.

Garneer met bosui en cherrytomaten.

Maak de bruschetta met gerookte tonijn af met plakjes chioggia biet.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.