Ciabatta met olijven en mortadella

De ciabatta met olijven van Chaupain heeft een mooie grove structuur, vlezige kruim en een flinterdunne korst. Dat laatste komt doordat u hem slechts 4 tot 6 minuten hoeft te bakken. De ciabatta met olijven is goed gevuld met grote stukken groene olijf, iets wat het de ciabatta extra smaakvol en smeuïg maakt. Omdat u van ons de beste kwaliteit gewend bent worden onze ciabatta’s daar geproduceerd waar alleen een authentieke ciabatta geproduceerd kan worden. In Italië natuurlijk!

Om geheel in Italiaanse sferen te blijven hebben we hem belegd met heerlijke mortadella vleeswaar, zwarte olijven en rucola. Kortom een origineel broodje van de maand gemaakt met klassieke ingrediënten van hoge kwaliteit.  

3-5 minuten bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Ciabatta olijf Prijs per stuk:
  • 10 gram Boter Prijs per kilogram:
  • 5 gram Lollo rosso Prijs per kilogram:
  • 60 gram Mortadella Prijs per kilogram:
  • 5 gram Olijven zwart Prijs per kilogram:
  • 5 gram Rucola Prijs per kilogram:
  • 1 gram Peterselie (vers) Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Ciabatta olijf afbakken op 200ºC, 4-6 minuten
  • Stap 2 Laat minimaal 10 minuten afkoelen
  • Stap 3 De ciabatta met een zaagmes doorsnijden
  • Stap 4 Besmeer de onderste helft met boter
  • Stap 5 Verdeel de lollo rosso over de boter
  • Stap 6 Rol de plakken mortadella losjes op en leg ze schuin neer
  • Stap 7 Verdeel de, in dunne ringen gesneden, zwarte olijven samen met de rucola over de mortadella
  • Stap 8 Maak het geheel af met wat zeer fijn gehakte peterselie

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP