Desembrok met tonijn

5-10 minuten

10 personen

Desembrok met tonijn
Ingrediënten

Uit ons assortiment:

Naturo wit

1 st.

Met:

800 gr.

Gerookte tonijn

300 gr.

Avocadodip (avocado, uisnippers, limoenrasp, bladpeterselie, peper en zout)

300 gr.

Zeewier

200 gr.

Taugé

500 gr.

Gemarineerde gamba's

Kenmerken
Brunch Diner Lunch

De desembrokken van Chaupain zijn verrassend veelzijdig. De brokken zijn geschikt voor diner wanneer je de brokken aan elkaar houdt. Daarnaast zijn de brokken ook geschikt voor de lunch mede door hun heerlijke neutrale smaak, waardoor combineren met beleg nog nooit zo makkelijk is geweest.

Wat dacht je van een desembrok met tonijn en avocado? Deze gezonde combinatie zit boordevol onverzadigde vetten en is rijk aan eiwitten. Zo kun je jouw gasten een verantwoorde lunch aanbieden.

De desembrokken zijn uit ons assortiment. Om dit recept te kunnen maken gebruik je onze naturo bruin of naturo wit.

Bereidingswijze:

Laat het broodje ontdooien op kamertemperatuur en bak volgens de instructies.

Laat het broodje afkoelen en snijdt door midden.

Maak de avocadodip door de avocado, uisnippers, limoenrasp, bladpeterselie, peper en zout te mengen.

Besmeer de onderste helft met de avocadodip.

Leg de dun gesneden gerookte tonijn hier bovenop.

Drapeer de taugé hier overheen en leg de zeewier erop.

Leg het broodkapje erop.

Rijg de gamba aan een prikker en steek deze boven van de desembrok met tonijn.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.