Desem brok bruin of wit tonijn en avocadodip

De desem brokken van Chaupain zijn verrassend veelzijdig. De brokken zijn geschikt voor diner wanneer u de brokken aan elkaar houdt. Daarnaast zijn de brokken ook geschikt voor de lunch mede door hun heerlijke neutrale smaak, waardoor combineren met beleg nog nooit zo makkelijk is geweest. Wat dacht u van een desem brok met gerookte tonijn en avocado? Deze gezonde combinatie zit boordevol onverzadigde vetten en is rijk aan eiwitten. Zo kunt u uw gasten een verantwoorde lunch aanbieden.

3-5 minuten bereidingstijd
Vis

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Desem brok wit of bruin Prijs per stuk:
  • 80 gram Gerookte tonijn Prijs per kilogram:
  • 30 gram Avocadodip (avocado, uisnippers, limoenrasp, bladpeterselie, peper en zout) Prijs per kilogram:
  • 30 gram Zeewier Prijs per kilogram:
  • 20 gram Taugé Prijs per kilogram:
  • 10 stuks Gemarineerde gamba's Prijs per stuk:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat het broodje ontdooien op kamertemperatuur en bak volgens de instructies
  • Stap 2 Laat het broodje afkoelen en snijdt door midden
  • Stap 3 Maak de avocadodip door de avocado, uisnippers, limoenrasp, bladpeterselie, peper en zout te mengen
  • Stap 4 Besmeer de onderste helft met de avocadodip
  • Stap 5 Leg de dun gesneden gerookte tonijn hier bovenop
  • Stap 6 Drapeer de taugé hier overheen en leg de zeewier erop
  • Stap 7 Leg het broodkapje erop
  • Stap 8 Rijg de gamba aan een prikker en steek deze boven in het broodkapje

© 2019 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP