Desem XL natuurlijk bruin Bruschetta gegrilde vijg en ricotta

De bruschetta bestaat uit gegrild brood, ingesmeerd met knoflook en besprenkeld met extra Virginie olijfolie, zout en peper. Naast de klassieke bruschetta met tomaat zijn er nog veel meer varianten mogelijk. Combineer bijvoorbeeld de zoete aromatische smaak van gegrilde vijg met romige ricotta. Breng het geheel op smaak met verse rozemarijn. Gebruik voor een lekkere basis de Chaupain desem XL natuurlijk bruin. . Bruschetta kan geserveerd worden als heerlijk lunchgerecht of als voorgerecht.

5-10 minuten bereidingstijd
Vegetarisch

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 10 plakken Desem XL natuurlijk bruin Prijs per plakken:
  • 20 stuks Vijgen Prijs per stuk:
  • 40 gram Cherrytomaten Prijs per kilogram:
  • 400 gram Ricotta of roomkaas Prijs per kilogram:
  • * Bieslook Prijs per :
  • * Rozemarijn Prijs per :
  • * Pijnboompitten Prijs per :
  • * Extra vierge olijfolie Prijs per :

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat het brood ontdooien op kamertemperatuur
  • Stap 2 Bak volgens de instructies
  • Stap 3 Besprenkel de plakken met extra vierde olijfolie
  • Stap 4 Grill de broodplak aan beide kanten in de grillpan voor een mooie grillstreep of rooster kort in de oven
  • Stap 5 Snijd de vijgen in 4 partjes en grill samen met de cherrytomaten in een warme oven op 200ºC
  • Stap 6 Bereid de roomkaas of ricotta en voeg de fijngesneden bieslook toe
  • Stap 7 Beleg de broodplakken met de gegrilde partjes vijg en cherrytomaten
  • Stap 8 Garneer met rozemarijn en pijnboompitten

© 2020 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP