Desem XL natuurlijk meergranen met scampi’s

Bent u op zoek naar een nieuw lunchgerecht om op uw lunchkaart te zetten? De Chaupain desem XL natuurlijk meergranen met scampi’s is precies wat u nodig heeft. Deze open sandwich bestaat uit curry crème, gebakken scampi’s en frisse groene appel. Marineer de scampi’s en laat deze minimaal 8 uur staan in de koelkast, zodat de kruiden goed kunnen intrekken. Bak ze daarna in een hete koekenpan met wat marinade. Maak de sandwich af met wat eetbare bloemen voor een zomers tintje. Serveer bij de sandwich eventueel een frisse salade met appel.

5-10 minuten bereidingstijd
Vis

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 plak Desem XL natuurlijk meergranen Prijs per plak:
  • 70 gram Scampi's (rauw gepeld) Prijs per kilogram:
  • 30 gram Gamba marinade (Bresc) Prijs per kilogram:
  • 8 gram Curry ginger (Verstegen) Prijs per kilogram:
  • 3 gram Geraspte kokos Prijs per kilogram:
  • 30 gram Smeren en bakken (Debic) Prijs per kilogram:
  • 50 gram Groene appel Prijs per kilogram:
  • 20 gram Gemengde sla Prijs per kilogram:
  • * Eetbare bloemen Prijs per :

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat het brood ontdooien op kamertemperatuur
  • Stap 2 Bak volgens de instructies
  • Stap 3 Snijd een plak brood met zaagmes in de gewenste afmeting
  • Stap 4 Laat de scampi's rustig ontdooien
  • Stap 5 Doe de scampi's in een schaal en meng met de gamba marinade
  • Stap 6 Zet de gemarineerde scampi's in de koelkast en laat minimaal 8 uur staan
  • Stap 7 Bak de scampi's aan in een hete koekenpan samen met wat marinade
  • Stap 8 Maak de curry crème door de curry ginger te mengen met de boter en geraspte kokos
  • Stap 9 Besmeer de broodplak met de curry crème
  • Stap 10 Leg wat gemengde sla er bovenop samen met de gebakken scampi's
  • Stap 11 Garneer met schijfjes groene appel en eventueel wat eetbare bloemen

© 2020 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP