Desembrok casselerrib, zuurkool en piccalilly

De desembrok bruin is een mooi product dat zowel voor lunch als diner is te gebruiken. Voor het diner kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen de brokken aan elkaar te houden. Zowel de witte als de bruine variant hebben een (h)eerlijke neutrale smaak. Wij beleggen de desem brok met zuurkool en gepekeld varkensvlees afkomstig van de rib van het varken; ook wel bekend als casselerrib. We geven het broodje een unieke smaak door het te combineren met piccalilly mayonaise. Deze saus maakt u eenvoudig van piccalilly en mayonaise met de verhouding 1:1.

3-5 minuten bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 0,5 stuks Desembrok wit of bruin Prijs per stuk:
  • 25 gram Zuurkool Prijs per kilogram:
  • 30 gram Casselerrib Prijs per kilogram:
  • 10 gram Piccalilly Prijs per kilogram:
  • 10 gram Mayonaise Prijs per kilogram:
  • 1 gram Peterselie (plat) Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Desembrok afbakken 200ºC 8-10 minuten
  • Stap 2 Laat minimaal 10 minuten afkoelen
  • Stap 3 Breek de desembrok op de breuklijn
  • Stap 4 Snij 1 helft met een zaagmes door
  • Stap 5 Verdeel de zuurkool over de onderste helft
  • Stap 6 Rol de plakjes casselerrib losjes op en leg ze dakpansgewijs op de zuurkool
  • Stap 7 Meng de piccalilly met de mayonaise
  • Stap 8 Verdeel de piccalilly-mayonaise over de casselerrib
  • Stap 9 Maak het broodje af met wat, grof gehakte, platte peterselie naar smaak

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP