Desembrok rosbief

De desembrok van Chaupain is een mooi robuust broodje met een krokante korst en een heerlijk malse kruim. De desembrok is te gebruiken als breekbroodje maar gehalveerd kun je er een heel mooi, maar vooral ook lekker, lunch broodje mee maken. Wij hebben gekozen voor mooi rosé gebraden rosbief, rucola, komkommer en roomkaas. Een beetje peper of zout naar smaak maken het broodje helemaal af. De desembrok rosbief zal niet misstaan op menig menukaart.

3-5 min. bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuk Desembrok wit 6003 Prijs per stuk:
  • 40 gram Roomkaas Prijs per kilogram:
  • 8 gram Rucola sla Prijs per kilogram:
  • 13 gram Komkommer Prijs per kilogram:
  • 50 gram Rosbief Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Desembrok afbakken 200ºC8-10 minuten
  • Stap 2 Laat minimaal 10 minuten afkoelen
  • Stap 3 Breek de desembrok af op de breuklijn
  • Stap 4 De desembrok met een zaagmes doorsnijden
  • Stap 5 Verdeel de roomkaas met de bolle kant van een lepel over de onderste helft
  • Stap 6 Verdeel de rucola over de roomkaas
  • Stap 7 Leg de helft van de komkommer op de rucola
  • Stap 8 Verdeel de rosbief losjes over de komkommer
  • Stap 9 Verdeel de rest van de komkommer er over

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP