Flatbread Biefreepjes

Flatbread wordt inmiddels overal ter wereld gegeten. Het Chaupain flatbread naturel is een op de steen gebakken Italiaans flatbread die u rijkelijk kunt beleggen naar eigen smaak. Wist u dat u het flatbread ook als sandwich kunt serveren? Probeer eens de flatbread sandwich met biefreepjes. Marineer de biefreepjes in een spicy kruidenmix, dit geeft de biefreepjes een licht pittige smaak. Garneer het geheel met frisse romaanse sla, rode ui, paprika en rucolacress. Maak de flatbread sandwich af met sud n sol mayonaise.

5-10 minuten bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Flatbread Italian naturel 8163 Prijs per stuk:
  • 80 gram Gemarineerde biefreepjes Prijs per kilogram:
  • 40 gram Mayonaise van zongedroogde tomaten Prijs per kilogram:
  • 40 gram Romaanse sla Prijs per kilogram:
  • 20 gram Paprika mix Prijs per kilogram:
  • 20 gram Rode ui Prijs per kilogram:
  • 20 gram Rucolacress Prijs per kilogram:
  • 20 gram Tomaat Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Marineer de biefreepjes ruim van te voren in een licht pittige kruidenmix (Verstegen world grill slice & herbs)
  • Stap 2 Laat het flatbread ontdooien op kamertemperatuur
  • Stap 3 Bak het flatbread 3 minuten op 240°C
  • Stap 4 Vouw het flatbread dubbel
  • Stap 5 Vul het flatbread met romaanse sla
  • Stap 6 Wok de biefreepjes kort
  • Stap 7 Vul het flatbread met de warme biefreepjes
  • Stap 8 Garneer het flatbread met rode ui, tomaat en paprika
  • Stap 9 Maak de sud n sol mayonaise door mayonaise te mengen met Bresc tomatentapenade

© 2019 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP