Flatbread blauwe kaas en vijgen

Flatbread wordt inmiddels overal ter wereld gegeten. Het Chaupain flatbread naturel is een op de steen gebakken Italiaans flatbread die u rijkelijk kunt beleggen naar eigen smaak. Op zoek naar een bijzondere combinatie? Serveer dan flatbread met blauwe kaas en vijgen. De zoete en sappige vijgen in combinatie met de pittige blauwe kaas geeft een lekkere smaakbeleving. Giet wat balsamico glaze over het geheel voor een zuurtje en een zoetje.

3-5 minuten bereidingstijd
Vegetarisch

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Flatbread Italian naturel 8163 Prijs per stuk:
  • 4 stuks Vijgen Prijs per stuk:
  • 40 gram Blauwe kaas Prijs per kilogram:
  • 40 gram Bresc vijgencompote Prijs per kilogram:
  • 30 gram Balsamico glaze Prijs per kilogram:
  • 20 gram Walnoten Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat het flatbread ontdooien op kamertemperatuur
  • Stap 2 Bak het flatbread 3 minuten op 240°C
  • Stap 3 Verdeel wat Bresc vijgencompote over het flatbread
  • Stap 4 Snijdt de vijgen in partjes en leg deze op het flatbread
  • Stap 5 Brokkel de blauwschimmelkaas over het flatbread
  • Stap 6 Giet de balsamico glaze er royaal overheen
  • Stap 7 Garneer het flatbread met stukjes walnoten

© 2019 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP