Flatbread bospaddenstoelen

Flatbread wordt inmiddels overal ter wereld gegeten. Het Chaupain flatbread naturel is een op de steen gebakken Italiaans flatbread die u rijkelijk kunt beleggen naar eigen smaak. Het flatbread met bospaddenstoelen bestaat uit een mix van kastanje chamignons, witte champignons en oesterzwammen. De rijke smaak van de gegrilde bospaddestoelen combineert goed met de hartige pancetta en de zachte mozzarella. De pesto mayonaise zorgt voor een heerlijke romige en volle smaak.

Tip: maak een vegetarische variant door de pancetta te vervangen door hummus

5-10 minuten bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Flatbread Italian naturel 8163 Prijs per stuk:
  • 10 gram Groene pesto (Bresc pesto) Prijs per kilogram:
  • 20 gram Mayonaise Prijs per kilogram:
  • 100 gram Gegrilde bospaddenstoelen Prijs per kilogram:
  • 4 plakjes Panchetta (uitgebakken) Prijs per plakjes:
  • 50 gram Mozzarella Prijs per kilogram:
  • 20 gram Rode paprika Prijs per kilogram:
  • 5 gram Tijm Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat het flatbread ontdooien op kamertemperatuur
  • Stap 2 Bak het flatbread 3 minuten op 240°C
  • Stap 3 Maak de pesto mayonaise door de pesto met mayonaise te mengen
  • Stap 4 Besmeer het flatbread met de pesto mayonaise
  • Stap 5 Verdeel de mozzarella over het flatbread
  • Stap 6 Bak de pancetta en leg dit er bovenop
  • Stap 7 Gril de bospaddestoelen en verdeel dit over het flatbread
  • Stap 8 Garneer met dun gesneden rode paprika en tijm

© 2019 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP