Flatbread gerookte zalm

Flatbread wordt inmiddels overal ter wereld gegeten. Het Chaupain flatbread naturel is een op de steen gebakken Italiaans flatbread die u rijkelijk kunt beleggen naar eigen smaak. Het is een klassieke combinatie: zalm en roomkaas. De roomkaas geeft samen met de avocado een lekkere zachte en volle smaak in combinatie met de hartige gerookte zalm. Verdeel de frisse salademix van romaanse sla en radijs over het geheel. Maakt het af door het flatbread te garneren met geblancheerde zeekraal voor een knapperige bite.

Tip: varieer met gegrilde cherry tomaten of een gepocheerd ei

3-5 minuten bereidingstijd
Vis

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Flatbread Italian naturel Prijs per stuk:
  • 80 gram Gerookte zalm (of vers gegrilde zalm) Prijs per kilogram:
  • 40 gram Roomkaas Prijs per kilogram:
  • 30 gram Avocado Prijs per kilogram:
  • 40 gram Romaanse sla Prijs per kilogram:
  • 20 gram Rode ui Prijs per kilogram:
  • 10 gram Radijs Prijs per kilogram:
  • 30 gram Geblancheerde zeekraal Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat het flatbread ontdooien op kamertemperatuur
  • Stap 2 Bak het flatbread 3 minuten op 240°C
  • Stap 3 Besmeer het flatbread met de roomkaas
  • Stap 4 Verdeel de romaanse sla en plakes radijs over de roomkaas
  • Stap 5 Leg de gegrilde zalm hier bovenop
  • Stap 6 Snijdt de avocado in partjes en leg dit erbij
  • Stap 7 Garneer het geheel met de geblancheerde zeekraal

© 2019 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP