Flatbread Italian naturel met gerookte ribeye

Flatbread wordt inmiddels overal ter wereld gegeten. De Chaupain flatbread naturel is een op de steen gebakken Italiaans flatbread die u rijkelijk kunt beleggen naar eigen smaak. Beleg het flatbread met heerlijke plakken gerookte ribeye. Dit geeft het gerecht een lekkere subtiele rooksmaak. Maak het geheel af met frisse sla, tomaat en paprika. u maakt deze flatbread variant in een handomdraai.

Tip: bekijk ook eens onze andere flatbread recepturen.

3-5 minuten bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Flatbread Italian naturel 8163 Prijs per stuk:
  • 30 gram Tomatenchutney (Bresc) Prijs per kilogram:
  • 70 gram Gerookte ribeye Prijs per kilogram:
  • 4 plakken Plakken tomaat Prijs per plakken:
  • 30 gram Reepjes paprika Prijs per kilogram:
  • 30 gram Frisse sla Prijs per kilogram:
  • 20 gram Pickles Prijs per kilogram:
  • 10 gram Plakjes olijf Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat het flatbread ontdooien op kamertemperatuur
  • Stap 2 Bak het flatbread 4-5 minuten op 240°C
  • Stap 3 Laat het flatbread goed afkoelen
  • Stap 4 Verdeel de frisse sla over het flatbread
  • Stap 5 Snijdt de gerookte ribeye in dunne plakken en drapeer over het flatbread
  • Stap 6 Verdeel de reepjes paprika, plakken tomaat, plakjes olijf en pickles over het flatbread
  • Stap 7 Garneer eventueel met extra frisse sla

© 2020 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP