Flatbread kippendij

Flatbread wordt inmiddels overal ter wereld gegeten. Het Chaupain flatbread naturel is een op de steen gebakken Italiaans flatbread die u rijkelijk kunt beleggen naar eigen smaak. Zoet, kruidig en fris is de perfecte omschrijving voor het flatbread met kippendij. Marineer de kippendij ruim van te voren, zodat deze lekker sappig en mals wordt. Roerbak de kippendij, paprika en rode ui en voeg een scheut chilisaus toe voor een Aziatisch tintje.

Tip: vervang de kippendij door scampi’s

5-10 minuten bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Flatbread Italian naturel 8163 Prijs per stuk:
  • 80 gram Gemarineerde kippendij (Bresc parrillada piri piri) Prijs per kilogram:
  • 30 gram Paprika (rood, geel, groen) Prijs per kilogram:
  • 30 gram Rode ui Prijs per kilogram:
  • 30 gram Romaanse sla Prijs per kilogram:
  • 30 gram cherrytomaten Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Marineer de kippendij ruim van te voren in een licht pittige kruidenmix (Bresc parrillada piri piri)
  • Stap 2 Laat het flatbread ontdooien op kamertemperatuur
  • Stap 3 Bak het flatbread 3 minuten op 240°C
  • Stap 4 Roerbak de kippendij
  • Stap 5 Roerbak de paprika en rode ui kort mee en voeg een scheut chilisaus toe
  • Stap 6 Haal de pan van het vuur en meng de mayonaise er doorheen
  • Stap 7 Leg de romaanse sla op het flatbread
  • Stap 8 Verdeel het roerbak mengsel over de romaanse sla
  • Stap 9 Garneer het flatbread met cherrytomaten

© 2019 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP