Flatbread makreel

Flatbread wordt inmiddels overal ter wereld gegeten. De Chaupain flatbread naturel is een op de steen gebakken Italiaans flatbread die u rijkelijk kunt beleggen naar eigen smaak. Variëren met beleg? Probeer dan eens onze vis variant met makreel. Makreel is een vette vis die rijk is aan vitamines en mineralen, goede vetzuren en eiwitten. Kies voor gerookte of gestoomde makreel. Verwijder de graatjes door de makreel te plukken.

Tip: sprenkel wat limoensap over het flatbread voor een heerlijk fris en smaakvol gerecht.

3-5 minuten bereidingstijd
Vis

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Flatbread Italian naturel 8163 Prijs per stuk:
  • 80 gram Makreel Prijs per kilogram:
  • 30 gram Bresc aioli limone Prijs per kilogram:
  • 30 gram Radijs Prijs per kilogram:
  • 1 stuks Limoen Prijs per stuk:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat het flatbread ontdooien op kamertemperatuur
  • Stap 2 Bak het flatbread 3 minuten op 240°C
  • Stap 3 Besmeer het flatbread met Bresc aioli limone
  • Stap 4 Pluk de makreel en verdeel dit over het flatbread
  • Stap 5 Snijdt de radijs in plakjes en leg dit er bovenop
  • Stap 6 Garneer het flatbread met schijfjes limoen

© 2019 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP