Style Your Flatbread

Flatbread met mango

3-5 minuten

10 personen

Flatbread met mango
Ingrediënten

Met:

10 st.

Flatbread Italian naturel

1400 gr.

Mango

800 gr.

Mascarpone

300 gr.

Schuimstaafjes (CoolBreak)

300 gr.

Red velvet crumble

200 gr.

Basilicumsiroop

500 ml.

Slagroom

100 gr.

Poedersuiker

400 gr.

Verse basilicum

Kenmerken
Brunch Dessert Lunch
Promotiemateriaal

Flatbread wordt inmiddels overal ter wereld gegeten. De Chaupain flatbread naturel is een op de steen gebakken Italiaans flatbread die je rijkelijk kunt beleggen naar eigen smaak.

Wist je dat flatbread ook gebruikt kan worden voor een zoete variant? Met deze zoete lekkernij maak je iedereen gelukkig. Flatbread met mango en mascarpone is lekker fris en zoet van smaak. Daarnaast maak je deze flatbread variant in een handomdraai.nTip: probeer ook eens onze flatbread met aardbei en mascarpone.

Bereidingswijze:

Laat het flatbread ontdooien op kamertemperatuur.

Bak het flatbread 3 minuten op 240°C.

Laat het flatbread goed afkoelen.

Maak de mascarpone glad door er de poedersuiker en slagroom doorheen te mengen.

Besmeer het afgekoelde flatbread met de mascarpone.

Snijd de mango in plakjes en leg dit op de mascarpone.

Strooi de red velvet crumble er bovenop.

Maak de basilicumsiroop door suiker met water te koken, totdat dit een stevige siroop is.

Doe de stevige siroop samen met een de verse basilicum in de blender en blend het geheel fijn.

Zeef het mengsel, voordat je het in een doseerfles giet.

Giet de basilicumsiroop over het flatbread met mango.

Verkruimel grof de schuimstaafjes en strooi dit overheen.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.