Flatbread mango en mascarpone

Flatbread wordt inmiddels overal ter wereld gegeten. De Chaupain flatbread naturel is een op de steen gebakken Italiaans flatbread die u rijkelijk kunt beleggen naar eigen smaak. Wist u dat flatbread ook gebruikt kan worden voor een zoete variant? Met deze zoete lekkernij maakt u iedereen gelukkig. Flatbread mango en mascarpone is lekker fris en zoet van smaak. Daarnaast maakt u deze flatbread variant in een handomdraai.

Tip: probeer ook eens onze flatbread aardbei en mascarpone

3-5 minuten bereidingstijd
Vegetarisch

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Flatbread Italian naturel 8163 Prijs per stuk:
  • 1 halve mango Mango Prijs per halve:
  • 80 gram Mascarpone Prijs per kilogram:
  • 30 gram Schuimstaafjes (CoolBreak) Prijs per kilogram:
  • 30 gram Red velvet crumble Prijs per kilogram:
  • 20 gram Basilicumsiroop Prijs per kilogram:
  • 50 ml Slagroom Prijs per ml:
  • 10 gram Poedersuiker Prijs per kilogram:
  • 40 gram Verse basilicum Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat het flatbread ontdooien op kamertemperatuur
  • Stap 2 Bak het flatbread 3 minuten op 240°C
  • Stap 3 Laat het flatbread goed afkoelen
  • Stap 4 Maak de mascarpone glad door er de poedersuiker en slagroom doorheen te mengen
  • Stap 5 Besmeer het afgekoelde flatbread met de mascarpone
  • Stap 6 Snijdt de mango in plakjes en leg dit op de mascarpone
  • Stap 7 Strooi de red velvet crumble er bovenop
  • Stap 8 Maak de basilicumsiroop door suiker met water te koken, totdat dit een stevige siroop is
  • Stap 9 Doe de stevige siroop samen met een de verse basilicum in de blender en blend het geheel fijn
  • Stap 10 Zeef het mengsel, voordat je het in een doseerfles giet
  • Stap 11 Giet de basilicumsiroop over het flatbread
  • Stap 12 Verkruimel grof de schuimstaafjes en strooi dit overheen

© 2019 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP