Flatbread mango en mascarpone

Flatbread wordt inmiddels overal ter wereld gegeten. De Chaupain flatbread naturel is een op de steen gebakken Italiaans flatbread die je rijkelijk kunt beleggen naar eigen smaak. Wist je dat flatbread ook gebruikt kan worden voor een zoete variant? Met deze zoete lekkernij maak je iedereen gelukkig. Flatbread mango en mascarpone is lekker fris en zoet van smaak. Daarnaast maak je deze flatbread variant in een handomdraai.

Tip: probeer ook eens onze flatbread aardbei en mascarpone

3-5 minuten bereidingstijd
Vegetarisch

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Flatbread Italian naturel 8163 Prijs per stuk:
  • 1 halve mango Mango Prijs per halve:
  • 80 gram Mascarpone Prijs per kilogram:
  • 30 gram Schuimstaafjes (CoolBreak) Prijs per kilogram:
  • 30 gram Red velvet crumble Prijs per kilogram:
  • 20 gram Basilicumsiroop Prijs per kilogram:
  • 50 ml Slagroom Prijs per ml:
  • 10 gram Poedersuiker Prijs per kilogram:
  • 40 gram Verse basilicum Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat het flatbread ontdooien op kamertemperatuur
  • Stap 2 Bak het flatbread 3 minuten op 240°C
  • Stap 3 Laat het flatbread goed afkoelen
  • Stap 4 Maak de mascarpone glad door er de poedersuiker en slagroom doorheen te mengen
  • Stap 5 Besmeer het afgekoelde flatbread met de mascarpone
  • Stap 6 Snijd de mango in plakjes en leg dit op de mascarpone
  • Stap 7 Strooi de red velvet crumble er bovenop
  • Stap 8 Maak de basilicumsiroop door suiker met water te koken, totdat dit een stevige siroop is
  • Stap 9 Doe de stevige siroop samen met een de verse basilicum in de blender en blend het geheel fijn
  • Stap 10 Zeef het mengsel, voordat je het in een doseerfles giet
  • Stap 11 Giet de basilicumsiroop over het flatbread
  • Stap 12 Verkruimel grof de schuimstaafjes en strooi dit overheen

© 2021 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP