Flatbread aardbei en mascarpone

Flatbread wordt inmiddels overal ter wereld gegeten. De Chaupain flatbread naturel is een op de steen gebakken Italiaans flatbread die u rijkelijk kunt beleggen naar eigen smaak. Wist u dat flatbread ook gebruikt kan worden voor een zoete variant? Met deze zoete lekkernij maakt u iedereen gelukkig. Flatbread aardbei en mascarpone is lekker fris en zoet van smaak. Daarnaast maakt u deze flatbread variant in een handomdraai.

Tip: probeer ook eens onze flatbread mango en mascarpone

3-5 bereidingstijd
Vegetarisch

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Flatbread Italian naturel 8163 Prijs per stuk:
  • 80 gram Aardbei Prijs per kilogram:
  • 80 gram Mascarpone Prijs per kilogram:
  • 30 gram Schuimstaafjes (CoolBreak) Prijs per kilogram:
  • 5 gram Groene peperkorrels Prijs per kilogram:
  • 10 gram Poedersuiker Prijs per kilogram:
  • 50 ml Slagroom Prijs per ml:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat het flatbread ontdooien op kamertemperatuur
  • Stap 2 Bak het flatbread 3 minuten op 240°C
  • Stap 3 Laat het flatbread goed afkoelen
  • Stap 4 Maak de mascarpone glad door er de poedersuiker en slagroom doorheen te mengen
  • Stap 5 Besmeer het afgekoelde flatbread met de mascarpone
  • Stap 6 Snijdt de aardbeien in partjes en strooi dit over de mascarpone
  • Stap 7 Verkruimel grof de schuimstaafjes en verdeel over het geheel
  • Stap 8 Strooi de groene peperkorrels er bovenop
  • Stap 9 Maak het flatbread af door er poedersuiker overheen te strooien

© 2019 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP