Flatbread aardbei en mascarpone

Flatbread wordt inmiddels overal ter wereld gegeten. De Chaupain flatbread naturel is een op de steen gebakken Italiaans flatbread die je rijkelijk kunt beleggen naar eigen smaak. Wist je dat flatbread ook gebruikt kan worden voor een zoete variant? Met deze zoete lekkernij maak je iedereen gelukkig. Flatbread aardbei en mascarpone is lekker fris en zoet van smaak. Daarnaast maak je deze flatbread variant in een handomdraai.

Tip: probeer ook eens onze flatbread mango en mascarpone

3-5 bereidingstijd
Vegetarisch

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Flatbread Italian naturel 8163 Prijs per stuk:
  • 80 gram Aardbei Prijs per kilogram:
  • 80 gram Mascarpone Prijs per kilogram:
  • 30 gram Schuimstaafjes (CoolBreak) Prijs per kilogram:
  • 5 gram Groene peperkorrels Prijs per kilogram:
  • 10 gram Poedersuiker Prijs per kilogram:
  • 50 ml Slagroom Prijs per ml:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat het flatbread ontdooien op kamertemperatuur
  • Stap 2 Bak het flatbread 3 minuten op 240°C
  • Stap 3 Laat het flatbread goed afkoelen
  • Stap 4 Maak de mascarpone glad door er de poedersuiker en slagroom doorheen te mengen
  • Stap 5 Besmeer het afgekoelde flatbread met de mascarpone
  • Stap 6 Snijd de aardbeien in partjes en strooi dit over de mascarpone
  • Stap 7 Verkruimel grof de schuimstaafjes en verdeel over het geheel
  • Stap 8 Strooi de groene peperkorrels er bovenop
  • Stap 9 Maak het flatbread af door er poedersuiker overheen te strooien

© 2021 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP