Flatbread met gerookte ribeye

3-5 minuten

10 personen

Flatbread met gerookte ribeye
Ingrediënten

Met:

1 st.

Flatbread Italian naturel

300 gr.

Tomatenchutney (Bresc)

700 gr.

Gerookte ribeye

500 gr.

Tomaat

300 gr.

Reepjes paprika

300 gr.

Frisse sla

200 gr.

Pickles

100 gr.

Plakjes olijven

Kenmerken
Brunch Diner Lunch

Flatbread wordt inmiddels overal ter wereld gegeten. De Chaupain flatbread naturel is een op de steen gebakken Italiaans flatbread die je rijkelijk kunt beleggen naar eigen smaak. Beleg het flatbread met heerlijke plakken gerookte ribeye. Dit geeft het gerecht een lekkere subtiele rooksmaak. Maak het geheel af met frisse sla, tomaat en paprika. Je maakt deze flatbread variant in een handomdraai.

Bereidingswijze:

Laat het flatbread ontdooien op kamertemperatuur.

Bak het flatbread 4-5 minuten op 240°C.

Laat het flatbread goed afkoelen.

Verdeel de frisse sla over het flatbread.

Snijd de gerookte ribeye in dunne plakken en drapeer over het flatbread.

Snijd de gerookte ribeye in dunne plakken en drapeer over het flatbread.

Garneer het eventueel met extra frisse sla.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.