Style Your Flatbread

Flatbread met gerookte zalm

3-5 minuten

10 personen

Gezond
Flatbread met gerookte zalm
Ingrediënten

Met:

10 st.

Flatbread Italian naturel

800 gr.

Gerookte zalm (of vers gegrilde zalm)

400 gr.

Roomkaas

300 gr.

Avocado

400 gr.

Romaanse sla

200 gr.

Rode ui

100 gr.

Radijs

300 gr.

Geblancheerde zeekraal

Kenmerken
Brunch Diner Lunch
Promotiemateriaal

Flatbread wordt inmiddels overal ter wereld gegeten. De Chaupain flatbread naturel is een op de steen gebakken Italiaans flatbread die je rijkelijk kunt beleggen naar eigen smaak.

Het is een klassieke combinatie: zalm en roomkaas. De roomkaas geeft samen met de avocado een lekkere zachte en volle smaak in combinatie met de hartige gerookte zalm. Verdeel de frisse salademix van romaanse sla en radijs over het geheel. Maakt het flatbread met gerookte zalm af door te garneren met geblancheerde zeekraal voor een knapperige bite. Tip: varieer met gegrilde cherry tomaten of een gepocheerd ei.

Bereidingswijze:

Laat het flatbread ontdooien op kamertemperatuur.

Bak het flatbread 3 minuten op 240°C.

Besmeer het flatbread met de roomkaas.

Verdeel de romaanse sla en plakes radijs over de roomkaas.

Leg de gegrilde zalm hier bovenop.

Snijd de avocado in partjes en leg dit op het flatbread met gerookte zalm.

Garneer het geheel met de geblancheerde zeekraal.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.