Style Your Flatbread

Flatbread met rosbief

3-5 minuten

10 personen

Flatbread met rosbief
Ingrediënten

Met:

10 st.

Flatbread Italian naturel

250 gr.

Rosbief

400 gr.

Guacamole (La Streetfood)

300 gr.

Avocado

300 gr.

Cherrytomaten

300 gr.

Rucola

300 gr.

Mesclun sla

200 gr.

Pesto

Kenmerken
Brunch Diner Lunch
Promotiemateriaal

Flatbread wordt inmiddels overal ter wereld gegeten. De Chaupain flatbread naturel is een op de steen gebakken Italiaans flatbread die je rijkelijk kunt beleggen naar eigen smaak.

Flatbread met rosbief, avocado en pesto is perfect als lunch. De guacamole en verse avocado zorgen voor een lekkere romige smaak in combinatie met de hartige rosbief. Decoreer het flatbread met wat rucola voor een pittige smaak.

Bereidingswijze:

Laat het flatbread ontdooien op kamertemperatuur.

Bak het flatbread 3 minuten op 240°C.

Besmeer het flatbread met de guacamole (La Streetfood).

Verdeel de rucola en mesclun sla over de guacamole.

Leg de plakken rosbief hier bovenop.

Snijd de avocado in partjes en leg dit er tussen.

Gril de cherrytomaten en leg deze er bovenop.

Maak het flatbread met rosbief af door te dresseren met pesto.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.