Flatbread pizza

Flatbread wordt inmiddels overal ter wereld gegeten. Het Chaupain flatbread naturel is een op de steen gebakken Italiaans flatbread die u rijkelijk kunt beleggen naar eigen smaak. De flatbread pizza is de perfecte snack voor wie trek heeft in een gezonde pizza. Maak de tomatensaus makkelijk zelf door een blik tomaten te pureren en deze op smaak te brengen met zout en peper. Beleg de pizza met heerlijke Italiaanse vleeswaren zoals prosciutto en spianata romana. Strooi de geraspte kaas over het geheel en verdeel als laatste de zachte mozzarella. Schuif de flatbread pizza in de oven, totdat deze krokant en goudbruin is. Garneer met rucola voor een pittige smaak.

Tip: maak een vega variant door te variëren met veel groenten in plaats van vleeswaren.

3-5 minuten bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Flatbread Italian naturel Prijs per stuk:
  • 40 gram Pizzasaus (bliktomaten pureren met peper en zout) Prijs per kilogram:
  • 50 gram Mozzarella Prijs per kilogram:
  • 2 plakken Prosciutto Prijs per plakken:
  • 40 gram Geraspte kaas Prijs per kilogram:
  • 1 plak Spianata romana Prijs per plak:
  • 30 gram Rucola Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat het flatbread ontdooien op kamertemperatuur
  • Stap 2 Besmeer het flatbread met de pizzasaus
  • Stap 3 Strooi de geraspte kaas over de pizzasaus
  • Stap 4 Verdeel de plakken prosciutto en spianata romana over het flatbread
  • Stap 5 Leg hier de plakjes mozzarella bovenop
  • Stap 6 Bak het flatbread 5-6 minuten op 230°C
  • Stap 7 Garneer de pizza met rucola en eventueel zongedroogde tomaten

© 2019 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP