Flatbread rosbief sandwich

Flatbread wordt inmiddels overal ter wereld gegeten. Het Chaupain flatbread naturel is een op de steen gebakken Italiaans flatbread die u rijkelijk kunt beleggen naar eigen smaak. Wist u dat u het flatbread ook als sandwich kunt serveren? Probeer eens de flatbread sandwich met rosbief. Maak uw eigen sud n sol mayonaise door de mayonaise te blenden met Bresc tomatentapenade. De sud n sol mayonaise is lekker romig in combineert goed met de rosbief. Beleg met een frisse salade en plakjes tomaat. Steek er een grote prikker schuin doorheen om de sandwich bij elkaar te houden.

3-5 minuten bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Flatbread Italian naturel 8163 Prijs per stuk:
  • 30 gram Sud n sol mayonaise (Bresc tomatentapenade) Prijs per kilogram:
  • 1 stuks Tomaat Prijs per stuk:
  • 30 gram Sla mix Prijs per kilogram:
  • 6 plakken Rosbief (of ander mals rundvlees) Prijs per plakken:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat het flatbread ontdooien op kamertemperatuur
  • Stap 2 Vouw de flatbread dubbel en leg hem 5 minuten onder de klapgrill op 230°C
  • Stap 3 Maak de sud n sol mayonaise door de mayonaise en Bresc tomantentapenade te blenden
  • Stap 4 Besmeer het flatbread met de sud n sol mayonaise
  • Stap 5 Beleg het flatbread met de rosbief, tomaat en sla
  • Stap 6 Steek er een grote prikker schuin doorheen

© 2019 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP