Flatbread tomaat & paprika met parmaham en mozzarella

Lunchen op het terras en genieten van lange zomeravonden. De zomer is net begonnen en dus is het weer tijd om uw gasten extra te verwennen. Daarbij mag een hapje en drankje natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben dan ook een heerlijk recept voor het ultieme zomergevoel, namelijk flatbread tomaat & paprika met parmaham en mozzarella. Het flatbread is lekker fluffy van binnen en licht krokant van buiten. Doordat het flatbread al een lekkere topping heeft van zongedroogde tomaten en paprika, is dit broodje de ideale basis voor een makkelijk en snel recept. Beleg het flatbread met parmaham, mozzarella, tomaat en pesto. Snijd het flatbread in punten en serveer eventueel nog met een lekkere dip.

Tip: maak eenvoudig een vegetarische variant door de parmaham weg te laten.

3-5 minuten bereidingstijd
Vlees, Vegetarisch

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Flatbread tomaat & paprika Prijs per stuk:
  • 100 gr Parmaham Prijs per kilogram:
  • 10 gr Buffelmozzarella Prijs per kilogram:
  • 50 gr Roma-tomaten Prijs per kilogram:
  • 10 gr Basilicum Prijs per kilogram:
  • 30 gr Parmezaanse kas Prijs per kilogram:
  • 40 gr Pesto Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat het flatbread ontdooien op kamertemperatuur
  • Stap 2 Bak volgens de instructies
  • Stap 3 Laat het flatbread afkoelen
  • Stap 4 Smeer het flatbread in met een dunne laag pesto
  • Stap 5 Snijd de Roma-tomaten in plakjes en verdeel over het flatbread
  • Stap 6 Drapeer de parmaham hierover heen
  • Stap 7 Brokkel de buffelmozzarella over het flatbread
  • Stap 8 Garneer met parmezaanse kaas

© 2020 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP