Flatbread met parmaham en mozzarella

5-10 minuten

10 personen

Flatbread met parmaham en mozzarella
Ingrediƫnten

Met:

10 st.

Flatbread Italian naturel

1000 gr.

Parmaham

100 gr.

Buffelmozzarella

500 gr.

Roma tomaten

100 gr.

Basilicum

300 gr.

Parmezaanse kaas

400 gr.

Pesto

Kenmerken
Brunch Diner Lunch

Lunchen op het terras en genieten van lange zomeravonden. De zomer is net begonnen en dus is het weer tijd om jouw gasten extra te verwennen. Daarbij mag een hapje en drankje natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben dan ook een heerlijk recept voor het ultieme zomergevoel, namelijk flatbread met parmaham en mozzarella.

Het flatbread is lekker fluffy van binnen en licht krokant van buiten. Het flatbread is de ideale basis voor een makkelijk en snel recept. Beleg het flatbread met parmaham, mozzarella, tomaat en pesto. Snijd het flatbread in punten en serveer eventueel nog met een lekkere dip. Tip: maak eenvoudig een vegetarische variant door de parmaham weg te laten.

Bereidingswijze:

Laat het flatbread ontdooien op kamertemperatuur.

Bak volgens de instructies.

Laat het flatbread afkoelen.

Smeer het flatbread in met een dunne laag pesto.

Snijd de Roma-tomaten in plakjes en verdeel over het flatbread.

Drapeer de parmaham hierover heen.

Brokkel de buffelmozzarella over het flatbread.

Garneer met parmezaanse kaas.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.