Style Your Flatbread

Flatbread met warme geitenkaas

3-5 minuten

10 personen

Flatbread met warme geitenkaas
Ingrediënten

Met:

10 st.

Flatbread Italian naturel

600 gr.

Geitenkaas

800 gr.

Gegrilde groenten (aubergine, paprika, courgette)

300 gr.

Balsamico glaze

200 gr.

Walnoten

300 gr.

Sla mix

Kenmerken
Brunch Diner Lunch
Promotiemateriaal

Flatbread wordt inmiddels overal ter wereld gegeten. De Chaupain flatbread naturel is een op de steen gebakken Italiaans flatbread die je rijkelijk kunt beleggen naar eigen smaak.

Flatbread met warme geitenkaas is een perfect lunchgerecht voor op een warme dag. Het lunchgerecht is een ware smaakbeleving door de rijke geitenkaas in combinatie met de knapperige gegrilde groenten en de licht zoete balsamico glaze. Garneer met stukjes walnoten voor een lekkere bite en je hebt een zomerhit te pakken.

Bereidingswijze:

Laat het flatbread ontdooien op kamertemperatuur.

Bak het flatbread 3 minuten op 240°C.

Verdeel de sla mix over het flatbread.

Gril de aubergine, paprika en courgette in de oven en leg dit er bovenop.

Leg de plakjes geitenkaas op een bakplaat met bakpapier en doe dit 5 minuten in de oven.

Leg de warme geitenkaas op het flatbread.

Strooi de stukjes walnoot hier overheen.

Giet de balsamico glaze over het flatbread met warme geitenkaas.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.