Flatbread warme geitenkaas

Flatbread wordt inmiddels overal ter wereld gegeten. De Chaupain flatbread naturel is een op de steen gebakken Italiaans flatbread die u rijkelijk kunt beleggen naar eigen smaak. Flatbread warme geitenkaas is een perfect lunchgerecht voor op een warme dag. Het lunchgerecht is een ware smaakbeleving door de rijke geitenkaas in combinatie met de knapperige gegrilde groenten en de licht zoete balsamico glaze. Garneer met stukjes walnoten voor een lekkere bite en je hebt een zomerhit te pakken.

3-5 minuten bereidingstijd
Vegetarisch

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Flatbread Italian naturel 8163 Prijs per stuk:
  • 60 gram Geitenkaas Prijs per kilogram:
  • 80 gram Gegrilde groenten (aubergine, paprika, courgette) Prijs per kilogram:
  • 30 gram Balsamico glaze Prijs per kilogram:
  • 20 gram Walnoten Prijs per kilogram:
  • 30 gram Sla mix Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat het flatbread ontdooien op kamertemperatuur
  • Stap 2 Bak het flatbread 3 minuten op 240°C
  • Stap 3 Verdeel de sla mix over het flatbread
  • Stap 4 Gril de aubergine, paprika en courgette in de oven en leg dit er bovenop
  • Stap 5 Leg de plakjes geitenkaas op een bakplaat met bakpapier en doe dit 5 minuten in de oven
  • Stap 6 Leg de warme geitenkaas op het flatbread
  • Stap 7 Strooi de stukjes walnoot hier overheen
  • Stap 8 Giet de balsamico glaze over het flatbread

© 2019 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP