Focaccia caprese

Een overheerlijke echte Italiaans Focaccia met verse ingredienten belegd. De combinatie van tomaat, mozzarella en basilicum is een zeer populaire. Bedenkt hierbij focaccia met olijfolie en zeezout en het water loopt je in de mond. Hiervoor komen uw gasten graag terug.

3-5 min. bereidingstijd
Vegetarisch

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Horeca focaccia 8180 Prijs per stuk:
  • 15 gram Pesto Prijs per kilogram:
  • 50 gram Tomaat Prijs per kilogram:
  • 50 gram Mozzarella Prijs per kilogram:
  • 2 gram Bassilicum Prijs per kilogram:
  • 1 gram Peper Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Afbakken op 200ºC in 4-6 minuten
  • Stap 2 Minimaal 10 minuten af laten koelen
  • Stap 3 Met een zaagmes eerst diagonaal doorsnijden en vervolgens één punt in twee plakken snijden
  • Stap 4 Bestrijk de onderste helft met basilcumpesto
  • Stap 5 Beleg dakpansgewijs met de in plakken gesneden tomaat en mozzarella en verdeel er de verse basilicum over
  • Stap 6 Bestrooi met vers gemalen 4 seizoenen peper en leg de bovenplak er iets schuin op

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP