Focaccia gepocheerde zalm met remoulade

De Chaupain mini Focaccia een licht en luchtig Italiaans brood bereid met de lekkerst olijfolie.  De focaccia laat zich makkelijk beleggen, doordat het voorgesneden wordt aangeleverd. Dit broodje is bijvoorbeeld heerlijk met gepocheerde zalm, gemengde sla en remouladesaus. Pocheren is verrassend makkelijk en lekker. De zalm wordt boterzacht wanneer deze wordt gepocheerd in bouillon. Breng de gepocheerde zalm op smaak met de klassieke remouladesaus. Deze heerlijke en frisse saus past uitstekend bij vis.

5-10 minuten bereidingstijd
Vis

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Focaccia Prijs per stuk:
  • 80 gram Zalm Prijs per kilogram:
  • 20 gram Remouladesaus Prijs per kilogram:
  • 20 gram Augurk Prijs per kilogram:
  • 20 gram Gemengde sla Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat de focaccia ontdooien op kamertemperatuur
  • Stap 2 Verdeel de gemengde sla over de onderst plak
  • Stap 3 Pocheer de zalm in een vis of andere bouillon
  • Stap 4 Verwarm de remouladesaus en giet het over de zalm heen
  • Stap 5 Maak het broodje af door middel van plakjes augurk en alfalfa

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP