Focaccia met gepocheerde zalm

5-10 minuten

10 personen

Focaccia met gepocheerde zalm
Ingrediƫnten

Met:

800 gr.

Zalm

200 gr.

Remouladesaus

200 gr.

Augurk

200 gr.

Gemengde sla

Kenmerken
Brunch Diner Lunch

De Chaupain mini focaccia een licht en luchtig Italiaans brood bereid met de lekkerst olijfolie. De focaccia laat zich makkelijk beleggen, doordat het voorgesneden wordt aangeleverd. Dit broodje is bijvoorbeeld heerlijk met gepocheerde zalm, gemengde sla en remouladesaus. Pocheren is verrassend makkelijk en lekker. De zalm wordt boterzacht wanneer deze wordt gepocheerd in bouillon. Breng de focaccia met gepocheerde zalm op smaak met de klassieke remouladesaus. Deze heerlijke en frisse saus past uitstekend bij vis.

Bereidingswijze:

Laat de focaccia ontdooien op kamertemperatuur.

Verdeel de gemengde sla over de onderst plak.

Pocheer de zalm in een vis of andere bouillon.

Verwarm de remouladesaus en giet het over de zalm heen.

Maak de focaccia met gepocheerde zalm af door middel van plakjes augurk en alfalfa.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.