Focaccia met gegrilde groenten

De Focaccia met gegrilde groenten, tapenade en geitenkaas is een verrassend broodje vol power. De Focaccia is een licht krokante broodje en is in 3-4 minuten gebakken en voor het gemak al voorgesneden. De tapenade is gemaakt van zongedroogde tomaten. De Focaccia is gevuld met gegrilde paprika rood en geel, courgette en aubergine. Besprenkel met wat balsamico glaze voor een friszure smaak en maak het geheel af met wat verse geitenkaas. Deze combinatie maakt het broodje niet alleen lekker maar ook nog eens gezond.

 

 

5-10 minuten bereidingstijd
Vegetarisch

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Focaccia mini Prijs per stuk:
  • 30 gram Courgette Prijs per kilogram:
  • 20 gram Paprika rood/geel Prijs per kilogram:
  • 30 gram Aubergine Prijs per kilogram:
  • 60 gram Geitenkaas zonder korst Prijs per kilogram:
  • 30 gram Tapenade tomaat (zongedroogd) Prijs per kilogram:
  • 10 gram Balsamico glaze Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Focaccia afbakken volgens de instructies
  • Stap 2 Laat minimaal 10 minuten afkoelen
  • Stap 3 Verdeel de tapenade over de onderste helft
  • Stap 4 Verdeel de gegrilde groenten over de tapenade
  • Stap 5 Leg de plakjes geitenkaas op de gegrilde groenten
  • Stap 6 Leg de 2e plak er boven op
  • Stap 7 Gril de Focaccia totdat hij krokant en goudbruin is
  • Stap 8 Snij de tosti in gewenste vorm

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP