Focaccia met gegrilde groenten

5-10 minuten

10 personen

Gezond
Focaccia met gegrilde groenten
Ingrediënten

Met:

300 gr.

Courgette

200 gr.

Paprika rood/geel

300 gr.

Aubergine

600 gr.

Geitenkaas zonder korst

300 gr.

Tapenade tomaat (zongedroogd)

100 gr.

Balsamico glaze

Kenmerken
Brunch Diner Lunch

De focaccia is een licht krokante broodje en is in 3-4 minuten gebakken en voor het gemak al voorgesneden.

De focaccia met gegrilde groenten, tapenade en geitenkaas is een verrassend broodje vol power. De tapenade is gemaakt van zongedroogde tomaten. De focaccia is gevuld met gegrilde paprika rood en geel, courgette en aubergine. Besprenkel met wat balsamico glaze voor een friszure smaak en maak het geheel af met wat verse geitenkaas. Deze combinatie maakt het broodje niet alleen lekker maar ook nog eens gezond.

Bereidingswijze:

Bak de focaccia af volgens de instructies.

Laat minimaal 10 minuten afkoelen.

Verdeel de tapenade over de onderste helft.

Verdeel de gegrilde groenten over de tapenade.

Leg de plakjes geitenkaas op de gegrilde groenten.

Leg de 2e plak er boven op.

Gril de focaccia totdat hij krokant en goudbruin is.

Snijd de focaccia met gegrilde groenten in gewenste vorm.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.