Focaccia sandwich gerookte zalm

Deze overheerlijk focaccia sandwich wordt belegd met roomkaas, zalm, rucola, cherry tomaatjes en een beetje basilicum en mozzarella. Uw gasten zullen er met smaak van genieten! Heeft u nog vragen? Laat u dan geheel vrijblijvend informeren door Chaupain. Uiteraard kunt u prachtig fotomateriaal bij Chaupain aanvragen

5-10 min. bereidingstijd
Vis

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks 8154 Focaccia voorgesneden Prijs per stuk:
  • 22 gram Roomkaas Prijs per kilogram:
  • 50 gram Zalm Prijs per kilogram:
  • 6 gram Rucola sla Prijs per kilogram:
  • 4 gram Geroosterde pijnboompitten Prijs per kilogram:
  • 15 gram Cherry tomaat Prijs per kilogram:
  • 1 gram Bassilicum Prijs per kilogram:
  • 15 gram Mozzarella Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Afbakken 200ºC in 3-4 minuten
  • Stap 2 Minimaal 10 minuten af laten koelen
  • Stap 3 Na het afkoelen de focaccia openklappen
  • Stap 4 Besmeer de onderste helft met de roomkaas
  • Stap 5 Drappeer hierop de gerookte zalm
  • Stap 6 Leg de rucola losjes op de zalm
  • Stap 7 Garneer het geheel met wat pijnboompitjes
  • Stap 8 Snij de focaccia in vieren en snij ieder kwart nogmaals doormidden
  • Stap 9 Plaats deze twee stukken boven op elkaar
  • Stap 10 Maak het geheel af met een houten prikker, cherry tomaatje, basilicum en mozzarella

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP