Focaccia sandwich gerookte zalm

5-10 minuten

10 personen

Focaccia sandwich gerookte zalm
Ingrediënten

Met:

220 gr.

Roomkaas

500 gr.

Zalm

60 gr.

Rucola

40 gr.

Geroosterde pijnboompitten

150 gr.

Cherry tomaat

10 gr.

Basilicum

150 st.

Mozzarella

Kenmerken
Brunch Diner Lunch

Deze overheerlijk focaccia sandwich gerookte zalm maak je af met roomkaas, rucola, cherry tomaatjes en een beetje basilicum en mozzarella. Jouw gasten zullen er met smaak van genieten! Heb je nog vragen? Laat je dan geheel vrijblijvend informeren door Chaupain. Uiteraard kun je prachtig fotomateriaal bij Chaupain aanvragen.

Bereidingswijze:

Afbakken 200ºC in 3-4 minuten.

Minimaal 10 minuten af laten koelen.

Na het afkoelen de focaccia openklappen.

Besmeer de onderste helft met de roomkaas.

Drapeer hierop de gerookte zalm.

Leg de rucola losjes op de zalm.

Garneer het geheel met wat pijnboompitjes.

Snijd de focaccia in vieren en snij ieder kwart nogmaals doormidden.

Plaats deze twee stukken boven op elkaar.

Maak de focaccia sandwich gerookte zalm af met een houten prikker, cherry tomaatje, basilicum en mozzarella.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.