Giant burger

De brioche van Chaupain is niet meer weg te denken uit de Nederlandse horeca. Daarom willen we deze maand de 2523 Chaupain brioche 85 gram extra in de aandacht zetten. Combineer de brioche van Chaupain met een goede hamburger van gemiddeld 150 gram aangevuld met cheddar kaas, tomaat en gekarameliseerde uien en u kunt een giant burger serveren met een fantastische uitstraling! Met de basilicum/pesto topping heeft deze giant burger ook nog eens een verrassende smaak. Indien u voorkeur heeft voor een 55 grams brioche, verwijzen wij u graag door naar onze productpagina.

3-5 minuten bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Brioche 85 gram Prijs per stuk:
  • 5 gram Kropsla Prijs per kilogram:
  • 150 gram Hamburger Prijs per kilogram:
  • 20 gram Cheddar kaas Prijs per kilogram:
  • 5 gram Rode ui (gekarameliseerd) Prijs per kilogram:
  • 30 gram Tomaat Prijs per kilogram:
  • 10 gram Basilicum pesto Prijs per kilogram:
  • 1 gram Peper Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat de brioche ontdooien op kamertemperatuur
  • Stap 2 De brioche met een zaagmes doorsnijden en eventueel toasten
  • Stap 3 Verdeel de kropsla over de onderste helft
  • Stap 4 Bak de hamburger naar wens
  • Stap 5 Beleg de hamburger net voordat hij de juiste garing heeft met de cheddar kaas
  • Stap 6 Leg de hamburger op de sla
  • Stap 7 Verdeel de gekarameliseerde ui over de hamburger
  • Stap 8 Beleg het geheel met de tomaat
  • Stap 9 Maak de giant burger af met basilicum pesto en verse peper naar smaak

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP