Hotdog met krokante bacon en uienmarmelade

5-10 minuten

10 personen

Hotdog met krokante bacon en uienmarmelade
Ingrediënten

Uit ons assortiment:

Hotdog broodje de luxe

10 st.

Met:

200 gr.

Bacon (krokant gebakken)

300 gr.

Zuurkool

800 gr.

Hotdog worstje

200 gr.

Uienmarmelade (ui in azijn, suiker en water)

50 gr.

Mosterd

50 gr.

Tomatenketchup

Kenmerken
Diner Lunch

Bij een hotdog denk je direct aan een zacht broodje, maar wist je dat er veel meer mogelijkheden zijn? Als je jezelf wilt onderscheiden kies dan voor het hotdog broodje de luxe of het hotdog broodje rustiek.

De hotdog met krokante bacon en uienmarmelade is een heerlijke combinatie van zoet, zuur en zout. De uienmarmelade (uien gesmoord in azijn), suiker en water geeft een unieke smaak die dit broodje nóg exclusiever maakt. Met een beetje zuurkool maak je het broodje helemaal af en geef je een echte Hollandse twist aan de hotdog!

Bereidingswijze:

Laat het hotdog broodje de luxe ontdooien op kamertemperatuur.

Hotdog broodje de luxe met een zaagmes open snijden.

Verdeel de krokant gebakken bacon over de onderste helft.

Verdeel de zuurkool over de bacon.

Verwarm het hotdog worstje volgens voorschrift en leg hem op de zuurkool.

Verdeel de uienmarmelade over het hotdog worstje.

Maak de hotdog met krokante bacon en uienmarmelade af met mosterd en tomatenketchup naar smaak.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.