Hotdog met krokante bacon en uienmarmelade

Bij een hotdog denkt u direct aan een zacht broodje, maar wist u dat er veel meer mogelijkheden zijn? Als u zich wilt onderscheiden kiest u dan voor het hotdog broodje de luxe of het hotdog broodje rustiek. De hotdog met krokante bacon en uienmarmelade is een heerlijke combinatie van zoet, zuur en zout. De uienmarmelade (uien gesmoord in azijn), suiker en water geeft een unieke smaak die dit broodje nóg exclusiever maakt. Met een beetje zuurkool maakt u het broodje helemaal af en geeft u een echte Hollandse twist aan de hotdog!

5-10 minuten bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Hotdog broodje de luxe 1142 Prijs per stuk:
  • 20 gram Bacon (krokant gebakken) Prijs per kilogram:
  • 30 gram Zuurkool Prijs per kilogram:
  • 80 gram Hotdog worstje Prijs per kilogram:
  • 20 gram Uienmarmelade (ui in azijn, suiker en water) Prijs per kilogram:
  • 5 gram Mosterd Prijs per kilogram:
  • 5 gram Tomatenketchup Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat het hot dog broodje de luxe ontdooien op kamertemperatuur.
  • Stap 2 Hot dog broodje de luxe met een zaagmes open snijden.
  • Stap 3 Verdeel de krokant gebakken bacon over de onderste helft.
  • Stap 4 Verdeel de zuurkool over de bacon.
  • Stap 5 Verwarm het hot dog worstje volgens voorschrift en leg hem op de zuurkool.
  • Stap 6 Verdeel de uienmarmelade over het hotdog worstje
  • Stap 7 Maak de hotdog af met mosterd en tomatenketchup naar smaak

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP