Italiaanse bol kaas salami en pittige wortelsalade

Dit keer hebben we de Italiaanse bol echt Italiaans gehouden door hem te beleggen met 2 verschillende soorten salami. De kaas maakt hem toch ook weer een beetje Nederlands, kortom het beste van 2 werelden. De knapperige en frisse wortelsalade heeft een aangename en verrassend pittige bite door de toevoeging van een heel klein beetje verse groene peper. De wortelsalade is ook eenvoudig zelf te maken door juliënne gesneden wortel, selderij en rode paprika met elkaar te mengen

3-5 min. bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Italiaanse bol 2026 Prijs per stuk:
  • 10 gram Rucola sla Prijs per kilogram:
  • 40 gram kaas Prijs per kilogram:
  • 25 gram Salami fijn Prijs per kilogram:
  • 37 gram Wortelsalade Prijs per kilogram:
  • 3 gram Groene peper Prijs per kilogram:
  • 25 gram Salami Grof Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Italiaanse bol afbakken 200ºC 8-10 minuten
  • Stap 2 Laat minimaal 10 minuten afkoelen
  • Stap 3 De Italiaanse bol met een zaagmes doorsnijden
  • Stap 4 Verdeel de rucola over de onderste helft
  • Stap 5 Leg de plakjes kaas er schuin bovenop
  • Stap 6 Verdeel de plakjes fijne salami over de kaas
  • Stap 7 Meng de wortelsalade met de ringetjes groene peper en verdeel het geheel over de fijne salami
  • Stap 8 Verdeel de grove salami over de wortelsalade

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP