Italiaanse bol tonijnsalade

De Italiaanse bol blijft één van de populairste broodjes van Nederland. Daar zorgen onder andere de heerlijke kruiden voor die in het broodje zitten. Deze keer hebben we hem belegd met een heerlijke (huisgemaakte) tonijnsalade. Door de toevoeging van wat verse bieslook, kappertjes en rode ui een heerlijke frisse combinatie.

3-5 min. bereidingstijd
Vis

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Italiaanse bol 2026 Prijs per stuk:
  • 10 gram Sla Prijs per kilogram:
  • 70 gram Tonijnsalade Prijs per kilogram:
  • 1 gram Bieslook Prijs per kilogram:
  • 3 gram Kappertjes Prijs per kilogram:
  • 3 gram rode ui in ringen Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Italiaanse bol afbakken 200ºC 8-10 minuten
  • Stap 2 Laat minimaal 10 minuten afkoelen
  • Stap 3 Snij de bol door met een zaagmes
  • Stap 4 Verdeel de sla over de onderste helft
  • Stap 5 Verdeel de (huisgemaakte) tonijnsalade over de sla
  • Stap 6 Verdeel de bieslook en de kappertjes over de tonijnsalade
  • Stap 7 Maak het broodje af met wat flinterdunne ringen rode ui

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP