Italian burger

De bagnat is een licht krokant broodje. Door zijn korte baktijd heeft hij een hele dunne korst, dit maakt hem zeer geschikt voor een hamburger. Ook omdat zijn luchtige kruim er voor zorgt dat de warme hamburger het broodje niet klef maakt. De bagnat is er in een witte en een bruine variant. Wij hebben er dit keer voor gekozen om de hamburger op Italiaanse wijze af te maken, wat resulteert in de Italian burger

5-10 min. bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Bagnat wit 1175 Prijs per stuk:
  • 10 gram Mayonaise Prijs per kilogram:
  • 10 gram Sla Prijs per kilogram:
  • 12 gram Pancetta Prijs per kilogram:
  • 180 gram Hamburger Prijs per kilogram:
  • 30 gram Tomaat Prijs per kilogram:
  • 30 gram Mozzarella Prijs per kilogram:
  • 5 gram Basilicum Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Bagnat afbakken 200ºC 3-4 minuten
  • Stap 2 Laat minimaal 10 minuten afkoelen
  • Stap 3 De bagnat met een zaagmes doorsnijden
  • Stap 4 Besmeer de onderste helft met mayonaise
  • Stap 5 Verdeel de sla over de mayonaise
  • Stap 6 Verdeel de uitgebakken pancetta over de sla
  • Stap 7 Bak de hamburger naar wens en leg hem op de pancetta
  • Stap 8 Verdeel de plakjes tomaat over de hamburger
  • Stap 9 Doe hetzelfde met de plakjes mozzarella
  • Stap 10 Steek een paar blaadjes basilicum tussen de plakjes tomaat en mozzarell

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP