Meergranenbol bacon en eiersalade

De meergranenbol is en blijft een echte topper binnen het Chaupain assortiment. De vraag naar donker bruin brood is nog altijd groeiende en de zadenmix waarmee de bol is gedecoreerd geeft ook nog eens heel veel smaak. Dit keer hebben we hebben we hem belegd met krokant gebakken bacon en een heerlijk romige eiersalade. De combinatie van bacon en ei is niet voor niets een populaire combinatie, veel mensen zijn er dol op.

5-10 min. bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Meergranenbol XL 2017 Prijs per stuk:
  • 15 gram Sla Prijs per kilogram:
  • 15 gram Gebakken Bacon Prijs per kilogram:
  • 70 gram Eiersalade Prijs per kilogram:
  • 25 gram Gekookt ei Prijs per kilogram:
  • 2 gram Bieslook Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Meergranenbol afbakken 200ºC 8-10 minuten
  • Stap 2 Laat minimaal 10 minuten afkoelen
  • Stap 3 De meergranenbol met een zaagmes doorsnijden
  • Stap 4 Verdeel de sla over de onderste helft
  • Stap 5 Leg de plakjes bacon er als een waaier bovenop
  • Stap 6 Verdeel de eiersalade er losjes overheen
  • Stap 7 Verdeel een half, in plakjes gesneden gekookt ei, over de eiersalade
  • Stap 8 Maak het geheel af met wat verse bieslook

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP