Mini baguette met gehakt en mosterd-mayonaise

3-5 minuten

10 personen

Mini baguette met gehakt en mosterd-mayonaise
Ingrediënten

Met:

100 gr.

Sla

700 gr.

Gehaktbal (warm of koud)

150 gr.

Mayonaise

50 gr.

Mosterd

30 gr.

Ui (gesnipperd)

30 gr.

Paprika (in blokjes)

10 gr.

Peterselie (plat)

Kenmerken
Lunch

Een broodje bal maar dan op een mini baguette.

De mini baguette met gehakt en mosterd-mayonaise is in combinatie met de paprika blokjes een kleurrijk belegd broodje. De mosterd mayonaise is aangemaakt met 2/3 mayonaise en 1/3 mosterd en zorgt voor een licht pittige saus die net even anders is. Met gesnipperde ui en peterselie maak je het broodje compleet.

Bereidingswijze:

Mini baguette afbakken 200ºC 8-12 minuten.

Laat minimaal 10 minuten afkoelen.

De mini baguette met een zaagmes doorsnijden.

Verdeel de sla over de onderste helft.

Verwarm de gehaktbal indien gewenst Snijdt de gehaktbal in plakjes.

Verdeel de plakjes gehaktbal dakpansgewijs over de sla.

Meng de mosterd met de mayonaise.

Verdeel de mosterd-mayonaise over het gehakt.

Verdeel de gesnipperde ui over de mosterdmayonaise en doe hetzelfde met de blokjes paprika.

Maak het de mini baguette met gehakt en mosterd-mayonaise af met wat fijn gehakte platte peterselie naar smaak.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.