Mini baguette met gehakt en mosterd-mayonaise

Een broodje bal maar dan op een mini baguette. De mini baguette met gehakt en mosterd-mayonaise is in combinatie met de paprika blokjes een kleurrijk belegd broodje. De mosterd mayonaise is aangemaakt met 2/3 mayonaise en 1/3 mosterd en zorgt voor een licht pittige saus die net even anders is. Met gesnipperde ui en peterselie maakt u het broodje compleet.

3-5 minuten bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Mini baguette wit of bruin Prijs per stuk:
  • 10 gram Sla Prijs per kilogram:
  • 70 gram Gehaktbal (warm of koud) Prijs per kilogram:
  • 15 gram Mayonaise Prijs per kilogram:
  • 5 gram Mosterd Prijs per kilogram:
  • 3 gram Ui (gesnipperd) Prijs per kilogram:
  • 3 gram Paprika (in blokjes) Prijs per kilogram:
  • 1 gram Peterselie (plat) Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Mini baguette afbakken 200ºC 8-12 minuten
  • Stap 2 Laat minimaal 10 minuten afkoelen
  • Stap 3 De mini baguette met een zaagmes doorsnijden
  • Stap 4 Verdeel de sla over de onderste helft
  • Stap 5 Verwarm de gehaktbal indien gewenst Snijdt de gehaktbal in plakjes
  • Stap 6 Verdeel de plakjes gehaktbal dakpansgewijs over de sla
  • Stap 7 Meng de mosterd met de mayonaise
  • Stap 8 Verdeel de mosterd-mayonaise over het gehakt
  • Stap 9 Verdeel de gesnipperde ui over de mosterdmayonaise en doe hetzelfde met de blokjes paprika
  • Stap 10 Maak het broodje af met wat fijn gehakte platte peterselie naar smaak

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP