Mini baguette gerookte zalm

3-5 minuten

10 personen

Mini baguette gerookte zalm
Ingrediënten

Met:

450 gr.

Crème fraiche

80 gr.

Dille

100 gr.

Sla

600 gr.

Gerookte zalm

10 gr.

Peper

Kenmerken
Brunch Diner Lunch

De frisse crème fraiche en verse dille maken de mini baguette met gerookte zalm helemaal af. Eet smakelijk!

De mini baguette rustiek van Chaupain is bij uitstek geschikt om jouw broodje gerookte zalm net even wat meer uitstraling en smaak te geven. Doordat hij op de ovenvloer wordt gebakken heeft hij een mooie, smaakvolle en robuuste korst. De kruim is licht desem-achtig en staat daardoor garant voor veel smaak.

Bereidingswijze:

De mini baguette rustiek afbakken op 200ºC, 6-8 minuten.

Laat minimaal 10 minuten afkoelen.

De mini baguette rustiek met een zaagmes doorsnijden.

Hak 1/3 van de dille fijn en meng dit met de crème fraiche.

Besmeer de onderste helft met het crème fraiche mengsel en verdeel wat kleine stukje dille over de crème fraiche.

Verdeel de sla over het crème fraiche mengsel.

Leg de gerookte zalm er losjes op.

Maak het broodje af met een paar takjes dille en wat peper naar smaak.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.