Mini baguette steak sandwich

5-10 minuten

10 personen

Mini baguette steak sandwich
Ingrediënten

Met:

200 gr.

Sla

1000 gr.

Rosbief of entrecôte

500 gr.

Tomaat

150 gr.

Mosterd mayonaise

100 gr.

Scheuten

Kenmerken
Brunch Diner Lunch

Wil je jouw gasten aangenaam verrassen? Probeer dan dit smaakvolle recept. Een Chaupain mini baguette steak sandwich met een romige mosterd mayonaise.

De mini baguette steak sandwich heeft weinig ingrediënten nodig. Maak voor de steak gebruik van rosbief, entrecôte of ander stuk vlees naar keuze. De mosterd mayonaise kunt u zelf makkelijk maken door wat mosterd te mengen met mayonaise. Dit zorgt voor een lekkere pittige smaak. Garneer de steak sandwich met wat frisse sla en tomaat.

Bereidingswijze:

Laat het broodje ontdooien op kamertemperatuur.

Bak het broodje volgens de instructies.

Snijd het broodje met een zaagmes door midden.

Leg de sla op de onderste plak.

Leg de plakjes gebakken rosbief of entrecote op de sla.

Snijd de tomaat in plakjes en leg deze samen met de scheuten bovenop het vlees.

Verdeel de mosterd mayonaise over de tomaat.

Leg de andere helft er bovenop.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.