Mini baguette rustiek wit steak sandwich

Wilt u uw gasten aangenaam verrassen? Probeer dan dit smaakvolle recept. Een Chaupain mini baguette rustiek steak sandwich met een romige mosterd mayonaise. De mini baguette rustiek steak sandwich heeft weinig ingrediënten nodig. Maak voor de steak gebruik van rosbief, entrecôte of ander stuk vlees naar keuze. De mosterd mayonaise kunt u zelf makkelijk maken door wat mosterd te mengen met mayonaise. Dit zorgt voor een lekkere pittige smaak. Garneer de steak sandwich met wat frisse sla en tomaat. 

5-10 minuten bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Mini baguette rustiek wit Prijs per stuk:
  • 20 gram Sla Prijs per kilogram:
  • 100 gram Rosbief of entrecote Prijs per kilogram:
  • 50 gram Tomaat Prijs per kilogram:
  • 15 gram Mosterd mayonaise Prijs per kilogram:
  • 10 gram Scheuten Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat het broodje ontdooien op kamertemperatuur
  • Stap 2 Bak het broodje volgens de instructies
  • Stap 3 Snijdt het broodje met een zaagmes door midden
  • Stap 4 Leg de sla op de onderste plak
  • Stap 5 Leg de plakjes gebakken rosbief of entrecote op de sla
  • Stap 6 Snijdt de tomaat in plakjes en leg deze samen met de scheuten bovenop het vlees
  • Stap 7 Verdeel de mosterd mayonaise over de tomaat
  • Stap 8 Leg de andere helft er bovenop

© 2019 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP