Mini baguette warm vlees

5-10 minuten

10 personen

Mini baguette warm vlees
Ingrediënten

Met:

500 gr.

Kalfs fricandeau

120 gr.

Paprika

130 gr.

Spekjes

120 gr.

Ui

130 gr.

Champignons

Kenmerken
Brunch Diner Lunch

Een heerlijke mini baguette warm vlees samen met spekjes, paprika, ui en champignons zorgen voor een heerlijke combinatie. Voor de liefhebbers doen we er ook nog satésaus bij! Dat is nog eens lekker lunchen. Eet smakelijk!

Bereidingswijze:

Afbakken 200ºC in 8-10 minuten.

Laat minimaal 10 minuten afkoelen.

Na het afkoelen de baguette met een zaagmes doorsnijden.

Bak de fricandeau op de bakplaat of in een pan en leg dit op de onderste helft van het broodje.

Meng Paprica, spekjes, ui en champignons door elkaar en bak het mengsel aan op een bakplaat of in een pan en leg in totaal 50 gram van het mengsel op de fricandeau.

Verwarm de satésaus en serveer deze er los in een bakje bij de mini baguette warm vlees.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.