Mini baguette osseworst

Een heerlijk vers gebakken mini baguette met osseworst is toch niet te versmaden! Hiervoor komen uw klanten graag terug.

3-5 min. bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Mini baguette wit 1140 Prijs per stuk:
  • 10 gram Roomboter Prijs per kilogram:
  • 55 gram Osseworst Prijs per kilogram:
  • 8 gram Ui Prijs per kilogram:
  • 1 gram Zout Prijs per kilogram:
  • 1 gram Peper Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Afbakken op 200ºC in 8-12 minuten
  • Stap 2 Minimaal 10 minuten af laten koelen en vervolgens met een zaagmes doorsnijden
  • Stap 3 Besmeer de onderste helft met boter
  • Stap 4 Beleg dakpansgewijs met de in plakjes gesneden osseworst
  • Stap 5 Verdeel uisnippers over de osseworst
  • Stap 6 Bestrooi naar smaak met peper en zout
  • Stap 7 Leg de bovenplak er iets schuin op.

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP