Naturo broodplakken vitello tonnato

December vraagt om feestelijke gerechten. Daarom gebruiken we deze maand ons naturo brood voor een heerlijke open sandwich. De grote naturo broden van Chaupain wegen maar liefst 1 kg. De mooie grove scheuring zorgt niet alleen voor een robuust uiterlijk maar ook voor veel smaak. Smaak van brood zit immers voor een groot gedeelte in de korst. Maar laten we ook niet de malse veerkrachtige kruim vergeten, samen vormen ze een ware traktatie. De grote naturo broden zijn verkrijgbaar in een witte en een bruine variant. Een luxe beleg van rosé gebraden kalfsmuis, tonijnmayonaise en kappertjes en de naturo broodplakken vormen samen een feestje voor menig lunchkaart.

5-10 bereidingstijd
Vis, Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Naturo groot wit of bruin Prijs per stuk:
  • 10 gram Sla Prijs per kilogram:
  • 30 gram Rosé gebraden kalfsmuis / kalfsfricandeau Prijs per kilogram:
  • 40 gram Tonijnmayonaise Prijs per kilogram:
  • 3 gram Rode ui Prijs per kilogram:
  • 5 gram Kappertjes Prijs per kilogram:
  • 1 gram Peper / zout Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Naturo groot afbakken 200ºC 12-14 minuten
  • Stap 2 Laat minimaal 10 minuten afkoelen
  • Stap 3 Snijdt met een zaagmes 2 plakken af van ca. 12 mm dikte. De plakken wegen dan 50-60 gram per stuk
  • Stap 4 Beleg de plakken met sla
  • Stap 5 Drapeer de rosé gebraden kalfsmuis losjes over de sla
  • Stap 6 Verdeel de tonijnmayonaise over de kalfsmuis
  • Stap 7 Verdeel de in dunne ringen gesneden rode ui over de tonijnmayonaise
  • Stap 8 Maak het geheel af met wat kappertjes en peper en zout naar smaak

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP