Naturo met zalmtartaar

3-5 minuten

10 personen

Gezond
Naturo met zalmtartaar
Ingrediënten

Uit ons assortiment:

Naturo wit

10 st.

Met:

20 gr.

Wasabi

130 gr.

Mayonaise

600 gr.

Zalmtartaar (zalm, rode ui, citroensap)

10 gr.

Sesamzaadjes (geroosterd)

30 gr.

Lente ui

10 gr.

Koriander

Kenmerken
Brunch Diner Lunch

De naturo is de topper van ons 100% natuurlijk assortiment. Dit keer maken we de naturo met zalmtartaar en een heerlijke wasabi mayonaise.

De tartaar is gemaakt van gerookte zalm, rode ui en citroensap. De combinatie met de wasabi mayonaise zorgt voor een geweldige smaak sensatie! Geroosterde sesamzaadjes, gesneden lente-ui en koriander als toppunt maken het geheel af. Jouw gasten zullen genieten van dit heerlijk verantwoorde broodje!

Bereidingswijze:

Naturo afbakken 200º 6-8 minuten. Laat minimaal 10 minuten afkoelen.

De Naturo met een zaagmes doorsnijden.

Meng de wasabi pasta met de mayonaise

Verdeel de wasabi-mayonaise over de onderste helft.

Verdeel de zalmtartaar losjes over de wasabi-mayonaise.

Verdeel de geroosterde sesamzaadjes over de zalmtartaar.

Doe hetzelfde met de in schuine ringetjes gesneden lente ui.

Maak de naturo met zalmtartaar af met wat grof gehakte koriander naar smaak.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.