Naturo zalmtartaar en wasabi-mayonaise

De Naturo is de topper van ons 100% natuurlijk assortiment. Deze maand bereiden we het met zalmtartaar en een heerlijke wasabi mayonaise. De tartaar is gemaakt van gerookte zalm, rode ui en citroensap. De combinatie met de wasabi mayonaise zorgt voor een geweldige smaak sensatie! Geroosterde sesamzaadjes, gesneden lente-ui en koriander als toppunt maken het geheel af. Uw gasten zullen genieten van dit heerlijk verantwoorde broodje!

De naturo is verkrijgbaar in een witte en in een bruine variant.

3-5 minuten bereidingstijd
Vis

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Naturo wit of bruin Prijs per stuk:
  • 2 gram Wasabi Prijs per kilogram:
  • 13 gram Mayonaise Prijs per kilogram:
  • 60 gram Zalmtartaar (zalm, rode ui, citroensap) Prijs per kilogram:
  • 1 gram Sesamzaadjes (geroosterd) Prijs per kilogram:
  • 3 gram Lente ui Prijs per kilogram:
  • 1 gram Koriander Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Naturo afbakken 200º 6-8 minuten Laat minimaal 10 minuten afkoelen
  • Stap 2 De Naturo met een zaagmes doorsnijden
  • Stap 3 Meng de wasabi pasta met de mayonaise
  • Stap 4 Verdeel de wasabi-mayonaise over de onderste helft
  • Stap 5 Verdeel de zalmtartaar losjes over de wasabi-mayonaise
  • Stap 6 Verdeel de geroosterde sesamzaadjes over de zalmtartaar
  • Stap 7 Doe hetzelfde met de in schuine ringetjes gesneden lente ui
  • Stap 8 Maak het broodje af met wat grof gehakte koriander naar smaak

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP